Battle Jack onnistui rahakkaassa paikassa jälleen

Timo Korvenheimon valmentama Battle Jack voitti illan kolmesta suurkilpailusta ensimmäisenä ajetun kolmivuotispokaalin Vermossa.

Markku Niemisen tallin varsat Joseph Boko ja Sahara Peyote näyttelivät kolmivuotislähdössä isoissa rooleissa, mutta Battle Jack oli lopulta juhlittu osallistuja, kun Joseph Boko laukkasi ja Sahara Peyote jäi toiseksi.

–  Meillä oli loppukaarteen pohjassa tosi hyvä fiilis, ja Battle Jack tuli suhteellisen varmasti ohi Sahara Peyotesta, voittajan kuski Santtu Raitala kertoi.

Alatorin Inkkarit -tallin omistama Battle Jack on erikoistunut arvovoittoihin. Viime syksynä ruuna ansaitsi Hevosenomistajapokaalin voitostaan 20  000 euroa. Toissa viikolla Jokimaan Hambon voitto oli 10  000 euron arvoinen, kuten oli myös kolmivuotispokaali.

Perttuselle arvokas tupla

Tapio Perttusen keulassa ravannut suojatti Vixeli häikäisi Tawaststjernan Muistoajossa. Teemu Okkolinin ohjastama Sippimies laukkasi lähtöön, mutta pysyi loppukaarteessa ainoana Vixelin vauhdissa. Maalisuoralla tämä meni kuitenkin menojaan.

–  Rytmistä kiinni saaminen vei aikaa, mutta sitten hevonen tuli hyvällä rytmillä. Vixeli on kehittynyt talvesta koko ajan, päästiin silloin hyvin treenaamaan, Perttunen paljasti rajun kilpavireen taustoja.

Vixelin uran seitsemäs ykköstila palkittiin 10  000 eurolla.

Tapio Perttunen vei toisenkin nimilähdön, kun Derbyn Tammachampion meni Perttusen tallin Bosses Ladylle. Suursuosikki säikäytti kannattajansa alussa laukatessaan lähtöön. Rajun ylivauhdin avustamana Bosses Lady ehti vielä helposti kymppitonnin arvoiseen ykköstilaan.

A.V. Marttilan pitkän matkan Tammasarja meni Iikka Nurmosen valmentamalle ja ohjastamalle Poikolan Neidolle.

Montén SM-karsinnassa Eveliina Sarismalan ohjastama Vinksa järjesti suuryllätyksen. Toto64-lähdöissä voitti myös Cavalier Brodde.

Täysosumalla voitti 13  070,96 euroa, viidellä oikein sai 28,05 e.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.