Bayernin veteraanilaituri Robben myönsi: "Emme ole tarpeeksi hyviä"

Jalkapallon saksalaisjätti Bayern München elää vaikeita aikoja. Kuusi peräkkäistä Bundesliigan mestaruutta voittanut seura on jumittunut sarjassa viidenneksi ja on kärsinyt monista loukkaantumisista. Kokenut laitahyökkääjä Arjen Robben ei piiloudu joukkueen loukkaantumisten taakse.

–  Emme ole tilanteessa, jossa puhuttaisiin mestaruudesta. Yksinkertaisesti emme ole tarpeeksi hyviä, Robben, 34, kertoi yleisradioyhtiö ARD:lle.

Ennen maajoukkuetaukoa Bayern hävisi kärkijoukkue Borussia Dortmundille 2–3, vaikka johti vierasottelua kaksi kertaa. Dortmundilla on seitsemän pistettä Bayernia enemmän. Lauantaina Bayern yrittää lihottaa pistetiliään sarjanousija Fortuna Düsseldorfin kustannuksella. Dortmund kohtaa Mainzin.

Täksi kaudeksi Bayerniin siirtynyt päävalmentaja Niko Kovac on tukalassa tilanteessa, kun joukkue uhkaa luisua jopa europeleihin vievien sijojen ulkopuolelle. Seurapomo Uli Hoenessin mukaan Kovacin takana seistään loppuun asti. Hoeness odottaa tasonnostoa joukkueen tähtipelaajilta.

–  Pelaajat ovat paineen alla seuraavien kolmen-neljän kuukauden ajan. Sitten näemme ketä tarvitaan ja ketä ei, Hoeness sanoi.

Bayernille on aiheuttanut huolta myös kentän ulkopuoliset asiat. Pitkäaikainen tähtipelaaja Franck Ribery hermostui tappiollisen Dortmund-ottelun jälkeen ja löi kolme kertaa ranskalaistoimittajaa. Ribery pahoitteli tapahtunutta seuraavalla viikolla ja julkaisi anteeksipyynnön maanmiehelleen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.