Beach volleyn SM-finaalit käynnissä Lutakossa – jyväskyläläispari putosi, päivä huipentuu miesten loppuotteluun

Beach volleyn SM-finaaliturnaus etenee hyvän sään merkeissä Lutakon satamassa. Päivä alkoi naisten neljännesvälierillä, joissa nähtiin myös jyväskyläläisedustusta. Emma Tenhunen ja Oona Ojala hävisivät Minna Kauria–Kojolle ja Taru Saastamoiselle erin 0–2 (17–21, 15–21). Tappion myötä Tenhunen ja Ojala putosivat jatkosta.

–Tehtiin tänään tosi paljon virheitä. Ja vastustaja pelasi silleen, että he eivät tehneet juuri ollenkaan virheitä. He olivat paljon kokeneempia, Ojala kommentoi.

SM-finaaleihin on kelpuutettu rankingin perusteella kahdeksan parasta paria sekä miesten että naisten turnaukseen. Miesten turnaus huipentuu lauantai-iltana klo 20 pelattavaan loppuotteluun. Viime vuodelta SM-kultaa puolustavat ennakkosuosikit Jyrki Nurminen ja Santeri Sirén etenivät välieristä odotetusti finaaliin, jossa he kohtaavat Miro ja Marko Määttäsen.

– Kovakätiset veljekset ovat siellä vastassa. Ehkä hieman yllättäen pääsivät finaaliin. Ihan mukava pelata heitä vastaan, Nurminen totesi välierän jälkeen.

Naisten turnauksessa välierät ja mitalipelit ovat ohjelmassa sunnuntaina.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .