Blomqvist karsiutui jatkosta arvoturnauksessa

Minea Blomqvistin osalta golfin naisten kauden toinen arvoturnaus, LPGA-mestaruusturnaus, jäi kahden kierroksen mittaiseksi. Tahmean ensimmäisen kierroksen pelanneen Blomqvistin peli ei kulkenut toisenakaan päivänä New Yorkin Pittsfordissa pelattavassa turnauksessa.

Hän pelasi kierroksen seitsemän lyöntiä yli parin ja päätyi kokonaistulokseen 12 yli. Jatkoonpääsyyn olisi tarvittu kahdeksan lyöntiä parempi tulos.

Blomqvistin kierros sujui pitkään hyvin vaisuissa merkeissä, sillä ensimmäinen birdie tuli vasta 14. reiällä. Sitä ennen hän oli 12. reiällä tehnyt triplabogin ja oli siinä vaiheessa kierrosta jo seitsemän yli parin. Peräkkäiset birdiet rei'illä 14, 15 ja 16 kuitenkin toivat hieman piristystä nihkeään päivään. Kahden viimeisen reiän tuplabogi ja bogi tosin mitätöivät birdieputken merkityksen, kierrostulokseksi jäi siis seitsemän yli.

Kilpailua johtaa amerikkalainen Christie Kerr. Kerr pelasi kierroksen hienosti tulokseen 66 ja repäisi viiden lyönnin eron lähimpiin uhkaajiinsa, Japanin Mika Miyazatoon ja Etelä-Korean Inbee Parkiin.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.