Bogdanovic sai Jamesin kuriin

Indiana kampesi NBA:n pudotuspelisarjassa 2-1-johtoon.

Indiana Pacersin kroatialaishyökkääjä Bojan Bogdanovic otti puolustusvoiton Clevelandin LeBron Jamesista ja johti Indianan 92–90 voittoon NBA-koripalloliigan pudotuspeleissä perjantaina. Bogdanovic heitti pelissä 30 pistettä hyvällä prosentilla. James jäi 28 pisteeseen.

Bogdanovic sai pelitilanneheitot korisukkaan 73,3 prosentin tarkkuudella.

– Kaikki sanoivat ennen tätä kautta, etten osaa puolustaa. En väitä olevani loistava puolustuksessa, mutta teen lujasti töitä, ettei minua vastaan pääsisi helpolla, Bogdanovic kertoi.

Perjantain pelissä hänellä oli liigan haastavin tehtävä, kun hän pelasi liigan kunnioitetuinta supertähteä vastaan. James heitti joukkueiden edellisessä kohtaamisessa huikeat 46 pistettä, kun Cleveland tasoitti otteluvoitot 1–1:een.

Indiana otti perjantain voitolla komennon, ja sunnuntaina se pyrkii kotikentällään voiton päähän jatkopaikasta.

James teki seuraa Jordanille

Viime vuoden pudotuspeleissä Indiana romahti rumasti ottelusarjassa Clevelandia vastaan. Tällä kaudella joukkue on pyrkinyt tasaisuuteen ja periksiantamattomuuteen. Tulokset näkyivät perjantaina, kun Indiana oli ottelun puolivälissä 17 pisteen takaa-ajoasemassa.

– Enpä usko, että viime vuoden joukkue olisi kyennyt nousemaan näin tukalasta paikasta. Tällä kaudella olemme kestäneet vastoinkäymiset paljon paremmin, 12 pistettä heittänyt hyökkääjä Thaddeus Young huomautti.

James oli Clevelandin tehopelaaja 28 pisteellä, 12 levypallolla ja kahdeksalla syötöllä. Kaksinumeroisista piste- ja levypallolukemista kertyi uran sadas tupla-tupla pudotuspeleissä. Tilastossa hänen edellä on vain Michael Jordan, jolle kertyi 109 tupla-tuplaa pudotuspeleissä.

– Aloitimme aggressiivisesti. Meillä oli hyvä rytmi ja vastustajalla ei. Sitten peli kääntyi, kun vastustaja oli meitä hyökkäävämpi ja nopeampi, pettynyt James tiivisti ottelun.

– Meidän täytyy nyt yhdessä miettiä, miten selvitämme ottelusarjan neljännen pelin. Parantaa täytyy.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.