Bottas: Aika vaikea harjoituspäivä

Mercedes-talli väläytti mahtiaan formula ykkösten Britannian gp:n harjoituksissa Silverstonen radalla. Lewis Hamilton ja Nico Rosberg nappasivat kummankin harjoituksen kärkipaikat.

Rosberg voitti ensimmäisen ja Hamilton toisen harjoituksen, vaikka se jäikin britiltä vain 14 kierroksen mittaiseksi moottoriongelman takia.

Hamiltonin nimiin jäi myös päivän nopein kierros. Rosberg jäi siitä 0,2 sekuntia.

Williamsin Valtteri Bottas katseli ensimmäisen harjoitusjakson aikana sivusta, kun hänen testiaikansa vei Susie Wolff. Skotin matkan tosin tyssäsi heti alkuunsa koneongelmaan ja Bottaksen tallitoveri Felipe Massan testi päättyi ulosajoon.

- Aika vaikea päivä. Ensimmäiseltä harjoitusjaksolla ei saatu paljon dataa, kun toisessa autossa oli moottoriongelma ja toinen ajoi seinään. Toinen harjoitus oli ihan ok, Bottas totesi MTV Sport 1 -kanavalle.

Toisessa harjoituksessa Bottas oli kuudes reilut puolitoista sekuntia Hamiltonin kärkiaikaa hitaampana.

Kolmanneksi nopein toisessa harjoituksessa oli Ferrarin Fernando Alonso 0,7 sekuntia kärjestä. Hänen tallitoverinsa Kimi Räikkönen sai ajettua yhdeksänneksi nopeimman kierroksen. Se oli kuitenkin rapiat yli kaksi sekuntia hitaampi kuin Hamiltonin noteeraus.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.