Bring Me Brodde oli Bret Bokoakin nopeampi

Vermon Amerikkalaisen illan kovin tulos nähtiin enintään 20  000 euroa ansainneiden lämminveristen lähdössä, kun Hannu Torvisen ohjastama Bring Me Brodde esitteli vauhtivarojaan.

Vermon keskiviikkoravien teemana oli 1  609 metrin kilpailut, ja Lempääläisen Hannu Isotalon valmentama Bring Me Brodde oli koko illan nopein ravuri.

Nelivuotias Bring Me Brodde pääsi kärkipaikalle, jossa kiskoi kierroksen hurjasti 11,0-vauhdilla. Hannu Torvisen ajokin vauhti ei maalia kohti juurikaan hiipunut, vaan tuloksena oli poikkeuksellisen ylivoimainen ykköstila tällä tasolla ja hulppea voittoaika 11,6aly.

–  Matkalla raveihin sanoin puhelimessa Torviselle, etten yllättyisi, vaikka hevonen 11-ajan menisi, mutten ihan tällaista odottanut, Hannu Isotalo myönsi lähdön jälkeen.

Hannu Torvinen oli lähdön jälkeen myös luonnollisesti tyytyväinen ajokkinsa esitykseen.

–  Hevonen meni tosi kivantuntuisesti ja rennosti keulassa. Sen meneminen oli koko ajan helppoa, ja voittotulos oli hieno.

Isokenkä Bret Bokon heiniä

Lämminveristen kovin lähtö meni odotetusti teräsruuna Bret Bokolle, joka pääsi kiihdyttämään lähdössään kakkosnumerolla matkaan. Ari Moilasen ohjastama tuulennopea ravuri otti kiihdytyksessä kärkipaikan, mutta joutui tekemään töitä jo matkan aikana, kun vastustaja antoi rinnalla painetta.

Loppukaarteessa Bret Boko teki muihin eroa, eivätkä vastustajat ehtineet tavoittaa sitä ennen maalipaalua. Markku Niemisen valmentaman Bret Bokon voittoaika oli 12,0aly.

Nyt 51 kertaa voittajana maaliin saapunut Bret Boko on Ari Moilaselle aina mieluisa ajotehtävä.

–  Aina tämän kanssa on kiva lähteä ajamaan kilpaa. Bret Boko on erikoinen vaari, kun jaksaa puurtaa vuodesta toiseen.

Voittoihin Toto64-lähdöissä pystyivät myös tammalähdön sankaritar Her Royal Highness sekä yllättäjät Sanni Sky, Amour Amiko ja Rose Coger. Täysosumalla voitti 1  877,93 euroa. Viidellä oikein lunasti 20,14 euroa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.