Bulls hävisi Sixersille viime hetkillä – Markkasella kehno ilta

Bullsin paras pistemies oli 38 pistettä nakuttanut Bobby Portis.

Koripallon NBA:ssa Lauri Markkasen Chicago Bulls on hävinnyt Philadelphia Sixersille pistein 115–116. Sixersin voittoon vieneet kaksi pistettä teki vapaaheitoista Ben Simmons, kun ottelua oli jäljellä reilut viisi sekuntia.

Markkaselle kirjattiin ottelusta kolme pistettä ja kahdeksan levypalloa. Kolme pistettä on Markkasen kauden kehnoin pistesaldo yksittäisestä ottelusta. Ensimmäisen kerran suomalaispalloilija jäi kolmeen pisteeseen marraskuussa.

Bullsin paras pistemies oli 38 pistettä nakuttanut Bobby Portis. Hän teki NBA-uransa piste-ennätyksensä, Bulls kertoi Twitterissä.

Simmons puolestaan teki eniten pisteitä Sixersille. Hän heitti 32 pistettä.

Cleveland hävisi Washingtonille

Yön NBA-kierroksella myös kohdanneiden Cleveland Cavaliersin ja Washington Wizardsin välinen ottelu päättyi puolestaan Wizardsin 110–103-voittoon. Tuloksen myötä Wizards nousi voitoissa tasoihin itäisen konferenssin kolmantena olevan Cavaliersin kanssa. Cavaliersilla on takanaan nyt 23 tappiota, Wizardsilla 24.

LeBron James oli Cavaliersin paras pistemies 32 pisteellään. Wizardsille eniten pisteitä teki Bradley Beal, joka heitti 18 pistettä.

Itäisen konferenssin johdossa on tällä hetkellä Toronto Raptors 41 voitolla, ja toisena on 40 ottelua voittanut Boston Celtics.

Bulls on itäisen konferenssin sijalla 12.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.