Bulls pussitti voiton Washingtonista –  Markkanen joukkueensa pistekuningas

Koripallon NBA:ssa Lauri Markkasen Chicago Bulls kukisti niukasti Washington Wizardsin kotikentällään. Markkasen Bulls keräsi 126 pistettä Washingtonin jäädessä 120 pisteeseen.

Markkanen oli joukkueensa ja koko ottelun pistekuningas 32 pisteellään. Levypalloja suomalaistähti keräsi 13. Markkanen sai peliaikaa lähes 38 minuuttia.

Kyseessä oli Markkasen ensimmäinen yli 20 pisteen ottelu sitten maaliskuun 1. päivän. Keskimäärin Markkanen on tällä kaudella takonut 18,7 pistettä per ottelu.

Washingtonin pistekuninkaan titteli meni Jabari Parkerille, joka nakutti 28 pistettä.

Myös Markkasen joukkuetoveri Kris Dunn oli vireessä. Hän keräsi 26 pistettä, avusti 13 koria ja nappasi kuusi levypalloa.

Bullsin valmentaja Jim Boylen kuvailee Twitterissä Dunnin olevan kova työntekijä, joka välittää ja yrittää.

Chicago Tribunen mukaan Dunn kertoi palaavansa takaisin aggressiiviseen pelitapaan.

– Olen uhrautunut tälle joukkueelle, sillä meillä on niin monia pisteiden tekijöitä. Ymmärrän sen. Samaan aikaan minulla on olo, että minun on palattava sinne, mitä minä teen. Minun on oltava aggressiivisempi. Se on menettelytapani, Dunn sanoi Chicago Tribunen mukaan.

Bulls on tällä kaudella hävinnyt 52 ottelua

Bulls joutui pelaamaan illan ottelun ilman Zach LaVinea, sillä hän oli loukkaantunut. LaVine on tällä kaudella heittänyt keskimäärin 23,7 pistettä per ottelu.

Myös Bullsin Chandler Hutchison oli ottelusta sivussa.

Bulls on voittanut nyt kaksi ottelua putkeen. Chicago katkasi edellisottelussa viiden ottelun tappiosarjan, kun se voitti länsilohkon jumbojoukkueen Phoenix Sunsin 116–101. Markkanen teki tuolloin liki 31 minuutin peliajallaan 17 pistettä ja repi yhdeksän levypalloa.

Voitostaan huolimatta itälohkon Chicago kuuluu NBA:n pahnanpohjimmaisiin. Bulls on tällä kaudella hävinnyt 52 ottelua.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.