Eikö Hippoksella ole tilaa Jyväskylän menestyneimmälle urheiluseuralle, kysyy Kirittäret – "Käytäisiinkö tätä keskustelua, jos olisimme miesjoukkue?"

Naisten superpesiksen hallitseva Suomen mestari Kirittäret hämmästelee sitä, ettei uudessa Hippoksessa näytä olevan sijaa pesäpallolle.

– Meidät aiotaan siirtää kaupunginosajoukkueeksi, kenties Yrttisuolle tai Huhtasuolle. Suunnitelma on tyrmäävä ja loukkaava, Kirittären edustajat kirjoittavat tiistaina Keskisuomalaisessa julkaistussa mielipidekirjoituksessaan.

Kirittäret muistuttaaa, että he ovat kaupungin menestynein urheiluseura tällä vuosituhannella.

– Mitä meidän pitää vielä tehdä ja saavuttaa, että ansaitsemme paikan Hippoksella, Jyväskylän urheilun ja liikunnan keskuksessa?

Kirittäret myös pohtii kirjoituksessaan, tarvittaisiinko tällaista keskustelua, jos samankaltaista pesäpallomenestystä niittäisi miesjoukkue.

Lue koko kirjoitus tästä.

Mielipidekirjoituksen ovat laatineet vuoden 2018 naispesäpalloilija Virpi Hukka, vuoden 2018 arvokkain pudotuspelipelaaja Emma Sallinen, vuoden 2018 lukkari Mari Mantsinen, kirittärien kasvatti Iina Valkeejärvi sekä Kirittärien entinen pelaaja ja pelinjohtaja Armi Ahola.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Menestynein urheiluseura ei mahdu Hippokselle?

Hippos 2020-hankkeen kulisseissa kuohuu – "Jos edes JYP ei ole tyytyväinen, niin kuka sitten on?"

Jyväskylän valtuutetut uskovat yhä Hippokseen – vain perussuomalaiset vastustaa jättihanketta

Timo Koivisto tyrmää Hippos-kriitikin: "Me emme ole tinkineet tasosta, emmekä tingi"

Rakennusliike Lehto Group Keskisuomalaisen piinapenkissä: "Ei ole varaa tehdä monumenttia"