Elian Web ravasi voittoon Dannerossa

Katja Melkon valmentama Elian Web palasi voittokantaan Danneron V75-kierroksen päätöslähdössä sunnuntaina. Jorma Kontio ajoi 100 000 kruunun ykkösen ajalla 12,1a/2  140 m.

Elian Web oli saanut hyvän lähtöradan. Se porhalsi kolmosradalta helposti keulaan. Muscle Hustle tuli rinnalle haastamaan, mutta ohi ei ollut asiaa. Elian Web piti paikkansa varmasti, vaikka Destiny Am nousi rinnalle.

–  Elian avaa kovaa, keulojen saamisessa ei ollut vaikeuksia. Maalisuoralla hevonen jäi yksin ja odotteli muita, mutta voitti varmasti, Kontio sanoi.

Elian Webin edellinen voitto tuli helmikuussa Bergsåkerissa.

Dannerossa ratkottiin 3-vuotiaiden kylmäveristen Kriteriumit. Grisle Odin G.L. oli Kriteriumin jättisuosikki. Alun kiertely maksoi sen verran, että ori jaksoi vain kolmanneksi. Wiktor Kylin-Blomin ajama Bäcklös Uriel piti tahtipuikkoa koko matkan ja voitti 600 000 kruunua ajalla 25,6a/2  140 m. Byske Philip otti kakkossijan. Stefan Johanssonin Guli Anna meni Tammakriteriumin kärkeen reilun kierroksen juoksun jälkeen. Se viiletti 350 000 kruunun voittoon tuloksella 26,7a/2  140 m.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.