FC Lahden johto piti nipin napin, kahden maalin Etock joutuu kehityskeskusteluun

FC Lahti ja FC Honka järjestivät kannattajilleen sydämentykytyksiä läpi kohtaamisensa jalkapalloliigassa. Kotijoukkue johti alle varttitunnissa 3–0, mutta joutui lopulta pyyhkimään tuskan hikeä otsaltaan voiton 3–2 (3–0) jälkeen.

Kuudesta viime pelistään 13 pistettä saalistanut FC Lahti kiilasi jo tasapisteisiin SJK:n kanssa taistelussa kuuden parhaan yläloppusarjaan pääsystä. Vain seitsemän pistettä samassa ajassa koonnut Honka on hyytymässä mestaruustaistosta.

–  Totta kai olen iloinen maalistani. Osoitimme upeaa taisteluhenkeä toisella puoliajalla, korosti Pallokerho Keski-Uusimaasta kolmosen tasolta Suomessa liigapelaajaksi kypsynyt Hongan brasilialainen Lucas Kaufmann, 28.

Isäntien karkumatkan hoitelivat maaleillaan Jasin-Amin Assehnoun ja kahdesti osunut Gaël Etock. Kamerunilainen Etock siirtyi Lahteen huhtikuussa Hongasta. Hän sai olla kentällä vain kahdeksan minuuttia sen jälkeen, kun oli työntynyt väkisin yrittämään hattutemppua rangaistuspotkusta. Työ olisi kuulunut palloa myös hakemassa olleelle Josulle. Honka-vahti Tim Murray torjui Etockin kesyn vedon.

–  Paha vaihtopenkiltä on lähteä hakemaan kaveria pois rankkaria laukomasta. Tästä käydään vielä kehityskeskustelu, muotoili FC Lahden valmentaja Sami Ristilä.

Etockin, 26, sopimus kattaa enää lahtelaisten seuraavan ottelun Rovaniemellä.

Katsomosta poistui lapsiperheitä sen jälkeen, kun olivat saaneet tarpeekseen Hongan kannattajien aikuisviihdetason lauluesityksestä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.