Grönholm kiihdyttää viisikymppisenä MM-vauhtiin

Ralliautoilun kaksinkertainen maailmanmestari Marcus Grönholm juhlii viisikymppisiään Ruotsin MM-rallissa helmikuussa. Tasaluku tuli täyteen jo viime vuonna, mutta rallin tuorein suomalainen maailmanmestari pääsee verestämään voittoisia rallimuistojaan vasta tänä vuonna.

Grönholm voitti urallaan Ruotsin rallin viidesti.

–  Lähden nautiskelemaan synttärilahjastani Ruotsin rallin hienoille teille. Sieltä on monia unohtumattomia muistoja ja voitinhan siellä ensimmäisen MM-rallini vuonna 2000. Nyt siis lähden kisaan mukaan vielä kerran, Grönholm kertoi tiedotteessaan tiistaina.

Grönholmin kartanlukijaksi istuu tuttu mies ralliuran ajalta eli Timo Rautiainen, joka hakee nuotteihin tuntumaa jo Arctic Lapland -rallissa Valtteri Bottaksen kartturina.

–  Timolla on varmasti homma hyvin hallussa edelleen, joten nuoteista ei tarvitse huolehtia. Ruotsissa hän saa sitten vähän kuin samalla palan synttärikakkuani, Grönholm kertoo.

Grönholm ennättää itse täyttää 51 viikkoa ennen Ruotsin rallia.

–  Ajan vähän niin kuin jo yli-ikäisenä tämän rallin, joten sen mukaan mennään. Lähtöpaikka on kyllä hyvä muiden takana, joten eiköhän sitä kuitenkin jotain keksitä, Grönholm ennakoi vauhtiaan.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .