HIFK päätti maalittoman ja voitottoman jaksonsa – tuore hankinta Tukiainen viimeisteli

HIFK vei miesten jalkapalloliigan keskikastin taiston, kun se löi kotikentällään RoPSin 1–0. Helsinkiläiset avitti voittoon 23. minuutilla osunut Sakari Tukiainen, joka päätti HIFK:n kolme ottelua kestäneen maalittoman jakson.

Hyökkääjä Tukiainen, 27, pelasi vasta toista otteluaan tähtipaidoissa ollen nyt ensimmäisen kerran avauksessa. HIFK ja Tukiainen rokottivat rovaniemeläisiä passiivisesta ja virhealttiista pelailusta karvaamalla ylhäältä rohkeasti sekä iskemällä terävästi, kun maalivahti Antonio Reguerolle sattui kömmähdys.

–  Meille oli äärimmäisen tärkeä ponnahtaa taas ylös ja onnistua maalinteossa. Puolustuspäässä olemme olleetkin liigan eliittiä, HIFK:n päävalmentaja Tor Thodesen summasi.

Aivan alkuun näytti, että pisteet voisivat matkata napapiirin taakse. Jo neljännellä minuutilla RoPS vyörytti vasenta laitaa niin, että Juho Hyvärinen sai loistotontin takakulmalla. Hyvärisen kuti kuitenkin tyssäsi maalitolppaan. RoPS on tahkonnut liigaa nyt neljä ottelua voitotta.

–  Oli kaksi tai kolmekin erittäin laadukasta viimeistelypaikkaa. Sitten Regueron hassi ja siitä maali kruunasivat meidän alkukautemme, RoPSin päävalmentaja Pasi Tuutti harmitteli.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.