HIFK:lle Lahdessa täydellinen nöyryytys

Kauden kohtaamiset runkosarjassakin voittanut Pelicans aloitti jääkiekkoliigan pudotuspelit Helsingin IFK:ta vastaan nöyryytyksellä. Voitosta ei enää päätöserässä pelattu, kun lahtelaiset takoivat kotivoiton maalein 6–0.

HIFK oli pelissä mukana vain avauserän. Ilta kulminoitui päätössekunneilla, kun HIFK:n Tommi Santala taklasi polvella Pelicansin Mikko Kousaa.

– Homma meni meiltä 4–0:ssa leikkimiseksi. Sehän tiedettiin, että jotain sieltä IFK:lta päätöserässä tulee, kuittasi kolmessa maalissa syöttäjänä ollut Juhamatti Aaltonen (0+3).

– Avauserä oli ihan ok, mutta sitten tuli yksi jäähy ja hörppy. Tuskin vaihdamme maalivahtia lauantaille. Minulla ei ole tarvetta puolustella pelaajieni tekemisiä mitenkään, kommentoi HIFK:n valmentaja Jarno Pikkarainen.

Pelicansilta loukkaantui myös laitahyökkääjä Jesse Ylönen, jonka paikan ketjussa otti runkosarjan puolustajien pistepörssin voittaja Oliwer Kaski (2+0).

Pelicans sai jo ensimmäisen palkintonsa runkosarjan jälkeen. Seuran kolmas sija takaa lahtelaisten osallistumisen Euroopan seurajoukkueturnaukseen CHL:ään, käy puolivälierissä HIFK:ta vastaan miten tahansa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.