Hongalla on tiukka ote viimeisestä eurocup-paikasta – "Meillä on kova työ Espoossa vielä edessä"

Honka haki keskiviikkona jalkapalloliigan europaikkalopputurnauksen finaalin avausosassa 2–1-voiton IFK Mariehamnista. Honka pääsee hyvistä asemista sunnuntaiseen kotiotteluunsa hakemaan voittajalle tarjolla olevaa Eurooppa-liigan karsintapaikkaa.

Ottelun avauspuoliaika tarjosi vauhdikasta peliä ja maalipaikkoja kentän molemmissa päissä. Honka karkasi Macoumba Kandjin ja Henri Aallon osumilla jo kahden maalin johtoon ennen IFK Mariehamnin Amos Ekhalien ampumaa 1–2-kavennusta rangaistuspotkusta.

Tauon jälkeen kotijoukkue haki tasoitusta, mutta Hongallakin oli paikkansa lisäosumiin tolppalaukausta myöten. IFK Mariehamnilla oli lopussa vielä muutama maukas tekopaikka, mutta maaleja ei toisella puoliajalla nähty.

–  Sopeuduimme hyvin olosuhteisiin ja saimme pari vierasmaaliakin. IFK taisteli kuitenkin hyvin, ja meillä on kova työ Espoossa vielä edessä, Hongan päävalmentaja Vesa Vasara summasi.

–  Kovan viikon jälkeen hyvä esitys. Tulos oli toki raskas, mutta olemme vielä mukana taistelussa, totesi IFK-luotsi Peter Lundberg.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.