Houston ja Utah enää yhden voiton päässä toiselta kierrokselta

Houston Rockets ja Utah Jazz etenivät yhden voiton päähän NBA:n länsilohkon toisesta pudotuspelikierroksesta. Rockets nuiji Minnesota Timberwolvesin 119–100 ja meni 3–1-johtoon, kun taas Jazz meni 3–1-johtoon 113–96-voitolla Oklahoma City Thunderista.

Houston johti ottelua vieraskentällä puoliajalla 50–49, mutta kolmannella neljänneksellä tulvaportit aukesivat. Rockets takoi kolmannella neljänneksellä 50 pistettä, joista James Harden heitti 22.

– Laitoimme sen vaihteen sisään, jota olemme hakeneet pudotuspelien alusta lähtien. On pelottavaa, mihin pystymme, kun olemme näin keskittyneitä puolustuksessa ja pääsemme vauhtiin hyökkäyksessä, Harden sanoi.

– Se oli mahtava neljännes meiltä. Se antoi uskoa. Nyt palaamme kehtoon (kotikentälle) ja yritämme ratkaista sarjan, Harden jatkoi.

Harden keräsi yhteensä 36 pistettä, ja sai 25 pisteen verran tulitukea aloitusviisikon toiselta takamieheltä Chris Paulilta.

Utah puolestaan työnsi Oklahoma Cityn putoamisen partaalle kovaotteisessa pelissä, jonka tähti oli tulokastakamies Donovan Mitchell. Hän heitti 33 pistettä, mikä on Jazzin seurahistorian tulokaspelaajien ennätys pudotuspeleissä.

Oklahoma Cityn tähtikolmikosta Paul George naputti 32 pistettä ja Russell Westbrook 23, mutta Carmelo Anthony jäi 11 pisteeseen surkealla pelitilanneheittotarkkuudella 5/18.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.