Ilves otti takaisin paikkansa jalkapalloliigan kärjessä

Maalinteko osoittautui sunnuntaina jälleen kerran IFK Mariehamnin akilleenkantapääksi, kun Maarianhaminassa vieraillut Ilves haki pisteet niukasti maalein 1–0. Ilves palasi jälleen yksin jalkapalloliigan sarjataulukon kärkipaikalle.

IFK Mariehamnilla oli erinomainen paikka siirtyä johtoon heti alussa, mutta Ilveksen Mika Hilander torjui toisella minuutilla rangaistuspotkun. Kotijoukkue hallitsi hienokseltaan avausjaksoa, mutta muuten peli oli tasainen.

Ottelun ratkaisu nähtiin heti toisen jakson alussa, kun Tiemoko Fofana pelasi Ilari Mettälän täysin avopaikkaan ja tämä sijoitti voittomaaliksi jääneen osuman Ilvekselle. IFK Mariehamnin takaa-ajo toi muutaman maukkaankin maalipaikan, mutta ei tulosta.

–  Olemme taas kerran pettyneitä. Meidän iso ongelmamme on monessa ottelussa ollut se, että emme käytä maalipaikkojamme. Olimme pelillisesti hyvin mukana koko ajan ja pelasimme hyvän ottelun, lukuun ottamatta viimeistelyä, IFK Mariehamnin päävalmentaja Peter Lundberg tiivisti tunnot.

Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss puolestaan oli hiukan helpottunutkin voitosta.

–  Tässä ottelussa alkoi olla jo sellaista syksyn taistelua. Olimme valmiita siihen, tämä oli meiltä taisteluesitys ja saimme tärkeät kolme pistettä, olen todella tyytyväinen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.