JPS otti historiallisen hopean

Oulussa taisteltiin SM-mestaruudesta hetki sitten päättyneessä jääpallo-ottelussa. Jyväskyläläinen JPS hävisi ottelun OLS:lle lukemin 4–2. JPS teki kuitenkin historiaa, sillä joukkueen kaulaan pudotettiin historiallinen mitali, joka tällä erää oli hopeinen.

Paikan päällä ottelua seurasi myös Keskisuomalaisen toimittaja ja valokuvaaja, joiden mukaan tunnelma paikan päällä oli varsin korkealla.

Yli tuhatpäinen yleisö kannusti innokkaasti joukkueita. Lumisadekaan ei hillinnyt iloista tunnelmaa. Katsomossa oli myös kaksi bussillista faneja Jyväskylästä. Ja löytyipä katsomosta myös jyväskyläläinen Leena Knuuttila, jonka käsissä komeilivat OLS:n lapaset, kaulaan hän oli kietonut JPS-huivin.

- Ihan sama miten käy, joka tapauksessa mestaruus tulee, Knuuttila totesi hetki ennen ottelua.

Knuuttilan seurana katsomossa oli puoliso Timo Knuuttila, joka toimi aiemmin JPS:n valmentajana. Kentällä puolestaan pelaa Knuuttiloiden poika, Visa Knuuttila. JPS-kasvatti Visa Knuuttila pelaa nyt ensimmäistä kauttaan OLS:ssa.

Keskisuomalainen seuraa ottelutilannetta koko pelin ajan verkossa. Lue lisää pelitunnelmista ja ratkaisunhetkistä sunnuntain paperisesta lehdestä.

Kaupunginjohtaja eläytyi otteluun täysillä

OLS nousi jääpallomestariksi

JPS valmistautuu tekemään historiaa