Jarkko Nieminen jatkaa US Open -turnauksessa

Jarkko Nieminen on voittanut Italian Fabio Fogninin 7–5, 7–6 (8–6), 6–4 tenniksen US Open -turnauksen ensimmäisen kierroksen ottelussaan. Toisella kierroksella Nieminen kohtaa Ranskan seitsemänneksi sijoitetun Jo-Wilfrid Tsongan. Miehet ovat kohdanneet kolme kertaa, ja Nieminen on voittanut kaksi ottelua, toisen tosin luovutuksella.

– Ottelusta tulee vaikea, sillä Tsonga on todella nälkäinen. Ottelu on varmasti kova, sillä grand slam -turnauksessa kaikki tahtovat voittaa, Nieminen totesi heti avausottelun jälkeen.

Nieminen ei päässyt helpolla 22-vuotista italialaista vastaan, vaan joutui huhkimaan pitkän kolmieräisen, sillä ottelu kesti lähes kaksi ja puoli tuntia.

Tavallaan Nieminen itse teki ottelusta vaikean, sillä suomalainen tuhri tukun ratkaisupaikkoja. Esimerkiksi toisessa erässä Niemisellä oli ennen katkaisupalloja kolme eräpalloa, jotka eivät tuottaneet tulosta. Jatkopalloissakin Nieminen oli tiukilla, sillä Fognin johti jo 4–2 ennen kuin Nieminen kiri tasoihin ja päätti erän viidenellä eräpallollaan.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.