JyväsLentiksessä puhaltavat muutoksen tuulet – toiminnanjohtaja uusiin tehtäviin, kahden ammattivalmentajan haku avautuu

JyväsLentis kokee kesäkaudellaan muutoksia, kun toiminnanjohtaja Taneli Nieminen siirtyy uusiin tehtäviin syyskuussa. Hän ehti työskennellä toiminnanjohtajana kahdeksan vuotta.

– Taneli on tehnyt erinomaista työtä ja ollut seuran kasvot ja kädet. Tiesimme, että tämä tilanne tulee joskus vastaan ja siksi olimme siihen ennakolta varautuneet. Nyt meillä on hyvä hetki uudistaa toimintojamme seurassa ihan konkreettisesti, kertoo JyLen puheenjohtaja Vesa Walden seuran tiedotteessa.

Lisäksi seura palkkaa kaksi ammattivalmentajaa. Tarkoituksena on saada täysipäiväinen valmennuspäällikkö yhteistyössä muun muassa Jyväskylän Urheiluakatemian kanssa, sekä opetus- ja kulttuuriministeriön 15 000 euron seuratuen avulla puolipäiväinen junioripäällikkö.

Valmentajien haku käynnistetään tällä viikolla.

– Laadukas valmennus on vetovoimatekijä, ja haluamme panostaa sen kehittämiseen koko seuraa hyödyttävällä tavalla, JyLen varapuheenjohtaja Mikko Häyrinen kertoo.

JyväsLentiksen naiset pelaavat tulevalla kaudella ykkössarjaa, miehet kakkossarjaa. Seura on määritellyt tavoitteekseen päästä tulevaisuudessa Mestaruusliigaan.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .