Jyväskyläläisessä joukkueurheilussa on edessä supersunnuntai

Kirittäret voi juhlia mestaruutta, JJK taistelee sarjapaikastaan ja JYP näyttää eurohauistaan.

Sunnuntaina 9. syyskuuta on jyväskyläläisessä joukkueurheilussa melkoinen superpäivä. Se on saanut joukkueet tekemään yhteistyötä yli lajirajojen, sillä JJK:n siirrettyä kotiottelunsa alkamisaikaa, on katsojilla mahdollisuus käydä paikalla niin JJK:n Kirittärien kuin JYPinkin ottelussa. Ja kaikki tämä onnistuu yhdellä lipulla.

– On hienoa, miten paikalliset seurat pystyvät yli lajirajojen tekemään yhteistyötä, kommentoi Jyväskylän kaupunginjohtaja Timo Koivisto JJK:n tiedotteessa.

JJK:n ottelu alkaa Harjulla muutoksen myötä kello 14. Jalkapallon Ykkösen ottelussa on valtavat panokset, sillä JJK pelaa putoamista vastaan ja vierailija EIF tarvitsee voiton pysyäkseen mukana nousutaistelussa.

Kirittäret taas pelaa naisten Superpesiksessä mestaruudesta Manse PP:tä vastaan. Sunnuntain finaali on sarjan kolmas ottelu, joten on jopa mahdollista, että Hippoksella juhlitaan tuolloin Suomen mestaruudesta. Ottelu alkaa kello 16, joten Harjulta ehtii ainakin reippain askelin siirtyä Hippoksen hornankattilaan.

JYPin jääkiekkokausi puolestaan on vasta alkamassa. Kotimainen Liiga alkaa vasta seuraavalla viikolla, mutta sunnuntaina JYP pullistelee eurohauistaan CHL-ottelussa slovakialaista Banska Bystricaa vastaan. CHL-mestaruutta puolustavan hurrikaaniryhmän peli alkaa kello 19.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .