Jyväskylän ykkönen jälleen paras maakuntaviestissä

Jyväskylän ykkösjoukkue voitti toisen kerran peräkkäin Keski-Suomen maakuntaviestin. Isäntäkaupunki Saarijärven joukkue johti viestiä vielä neljän osuuden jälkeen, mutta viidennellä osuudella Kalle Tossavainen nosti hurjalla hiihdollaan Jyväskylä ykkösen kärkeen.

Sen jälkeen voittajasta ei ollut epäselvyyttä, ja ennen viimeistä eli yhdeksättä osuutta Jyväskylän ykkösjoukkueen johto oli jo reilut neljä minuuttia. Viimeisellä yhdeksän kilometrin osuudella Äänekosken Verneri Poikonen saavutti Jyväskylän ankkuria Jonne Seppästä 42 sekuntia, mutta voittomarginaaliksi jäi selvä 3.25,5 minuuttia.

– Kaksi kertaa olen nyt osallitunut tähän viestiin ja voittanut kahdesti, eli ihan hyvin on mennyt, Seppänen tuumaili maalissa.

– Jyväskylässä on niin hyvät olosuhteet hiihtäjille ja muillekin urheilijoille, että urheiluväki keskittyy paljon sinne. Meidänkin joukkueessamme oli useita ikäluokkansa kärkihiihtäjiä Suomessa, Seppänen sanoi.

Kolmanneksi hiihti Saarijärvi.

– Aivan ihana yllätysmitali. En olisi uskonut, että saamme mitalin. Kyllä lämmittää mieltä joukkueen puolesta, kun olemme vielä tavallaan järjestävä seura, kaksi veteraanien MM-kultaakin voittanut Anne Hyytiäinen iloitsi.

Kuvasatoa maakuntaviestistä Keskisuomalaisen verkkosivuilla myöhemmin tänään.

Lue lisää maakuntaviestistä huomisesta painetusta Keskisuomalaisesta.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .