Kangas jatkaa keihäänheiton lajivalmentajana

Hannu Kangas on päättänyt pienen tuumaustauon jälkeen jatkaa työtään Suomen urheiluliiton SUL:n keihäänheiton lajivalmentajana.

SUL tarjosi hänelle jatkopestiä jo ennen Berliinissä käytyjä yleisurheilun MM-kisoja. Kun keihäänheittäjät jäivät kisoissa ilman mitalia, Kangas ilmoitti miettivänsä hetken, onko hän oikea mies jatkamaan tehtävässä.

– Olen saanut Berliinin jälkeen odottamattoman paljon hyvää ja kannustavaa palautetta urheilijoilta ja valmentajilta. Myös omat valmennettavani ovat antaneet luottamuslauseen eli yhteistyö heidän kanssaan jatkuu, Kangas kertoo.

Kankaan mukaan hänen päätöksessään painoi myös tieto siitä, että nykyiset mieskeihäänheiton kärkinimet ovat ilmoittaneet jatkavansa ainakin Lontoon olympialaisiin asti.

– Lisäksi meillä on joukko nuoria, lahjakkaita haastajia, jotka saattavat nousta huipulle Lontooseen mennessä. Tällä porukalla on hyvä tavoitella menestystä.

Kankaan lajivalmentajapestin aikana aikuisten arvokisoista on Suomeen irronnut kolme mitalia, viisi pistesijaa ja 13 finaalipaikkaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.