Karhu päihitti Pyrinnön Korisliigan kärkipään kamppailussa

Kauhajoen Karhu venytti miesten Korisliigassa koko alkuvuoden kestäneen voittoputkensa yhdeksän pelin pituiseksi, kun se voitti kotipelissään Tampereen Pyrinnön 86–79.

Sarjataulukossa tasapistein toisena ja kolmantena olleiden joukkueiden peli eteni kotijohdossa. Karhu ei kuitenkaan saanut ratkaisevaa eroa aikaan ja Pyrintö roikkui voitonsyrjässä viime minuuteille asti.

–  Pyrinnön kova 17 hyökkäyslevypallon suma sekä myös Kenneth Manigaultin riistot pitivät heitä pelissä. Tämä oli kuitenkin meiltä hieno suoritus kapealla miehistöllä, joka kesti kovan rasituksen, kehui Karhun valmentaja Jussi Laakso.

Voittajien aloitusviisikko kirjasi kaksinumeroiset pisteet. Heistä Rene Rougeau teki 20 ja Marvin Singleton 19 pistettä. Kevin Johnson heitti Pyrinnölle 19 ja Jaylon Tate 16 pistettä.

Kobrat nousi makeaan voittoon

Lapuan Kobrat haki taas makean vierasvoiton, kun se nousi Nokialla viime sekunneilla 81–78-voittoon BC Nokiasta.

Kotijoukkue johti kolmannella jaksolla jo 20 pisteellä, mutta Kobrien kiri oli komea, kun se nousi 22–2-nykäisyllä tasalukemiin. Peli huipentui viimeiseen puoleen minuuttiin, kun Panu Peltokangas nosti Kobrat tasoihin ja viimeisellä sekunnilla Larry Anderson nakkasi kolmen pisteen voittokorin.

Anderson pussitti 20 pistettä ja Khalil Small 15. Isäntien tehokkaimpia olivat Sean O'Mara 17:llä ja Aapeli Alanen 16 pisteellä.

Kataja Basket otti KTP-Basketista 88–69-voiton Joensuussa, jossa kohtasivat sarjataulukon nelonen ja viitonen.

KTP ei johtanut kertaakaan, mutta keikkui vielä kolmannella jaksolla tasalukemissa.

Ilari Seppälä pussitti Katajalle 26 pistettä ja Daniel Mullings 18. KTP:stä Donte Thomas teki 15 ja Tyrell Nelson 14 pistettä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.