Karhun voittoputki kymmenen pelin pituiseksi

Kauhajoen Karhu venytti miesten Korisliigassa voittoputkensa kymmenen pelin mittaiseksi, kun se haki Uudestakaupungista voiton Korihaista pistein 87–78 (39–39).

Karhu varmisti samalla kakkossijansa ensi viikolla päättyvässä runkosarjassa.

Korihait on liigassa jumbona, mutta se ei päästänyt Karhua helppoon voittoon. Korihait johti vielä viisi minuuttia ennen loppua 77–72, mutta hävisi viimeiset minuutit 1–16.

– Korihait haastoi meidät tiukasti. Juduimme vaikeuksiin puolustusvirheiden vuoksi, mutta klaarasimme lopun hienosti, totesi Karhun valmentaja Jussi Laakso.

Greg Mangano teki Karhulle  20 pistettä ja Bojan Sarcevic 17. Korihaista Kevin Bracy-Davis päätyi 22:een ja Kenney Funderburk 14 pisteeseen.

Kouvot ylivoimainen Kotkassa

Kouvot säilytti pienen mahdollisuutensa pudotuspelien kotietuun haettuaan Kymenlaakson paikallispelistä ylivoimaisen 83–66 (50–22) -voiton KTP:stä.

Kouvot teki pelin nopeasti selväksi, kun se voitti ensimmäisen neljänneksen 28–10 ja ennen puoliväliä vierasjohto repesi jo 30 pisteeseen.

Kouvojen tehokkaimpia olivat Wayne Bernard 20:llä ja Thomas Gipson 19 pisteellä. James Sinclair teki KTP:lle 16 ja Timothy Williams 15 pistettä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.