Katsojaa uhkailleelle Westbrookille sakot ja katsojalle pysyvä porttikielto

Oklahoma City Thunderin tähtitakamies Russell Westbrook sai NBA-koripalloliigasta 25  000 dollarin sakot ja hänen kanssaan maanantaina Salt Lake Cityssa yhteen ottanut katsoja Shane Keisel Utah Jazzilta pysyvän porttikiellon otteluihinsa.

Westbrook huusi kentän laidalla istuneelle Keiselille väkivaltaisen uhkauksen "I'll fuck you up". Westbrookin mukaan katsoja oli kehottanut häntä "käymään polvilleen, kuten olet tottunut". Keisel kiisti sanoneensa mitään sopimatonta, mutta ESPN:n mukaan Jazzin keräämät todisteet vahvistivat Westbrookin version sananvaihdosta.

Utahin pelaajista Rudy Gobert, Donovan Mitchell ja Thabo Sefolosha ilmaisivat julkisesti tukensa Westbrookille, joka on aiemminkin ottanut yhteen Utahin katsojien kanssa.

–  Rakastan fanejamme, mutta on rajoja, joita ei voi ylittää. Kannustakaa omaa joukkuettanne ja nauttikaa pelistä, mutta Shane Keiselin kaltaiset fanit, jotka esittävät vihamielisiä ja rasistisia näkemyksiä, pitää asettaa vastuuseen, Sefolosha kirjoitti Instagramissa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.