Kaupunginjohtaja Koivistolta kiitoksia Kirittärille ja lupaus olosuhteista

Jyväskylän kaupunginjohtaja Timo Koivisto kiitteli vuolaasti Kirittäriä kultahumun keskellä. Hän jakoi palkinnot kolmannen finaaliottelun parhaille pelaajille. Kirittäristä palkinnot saivat kapteeni Emma Nieminen ja huippuvireinen lyöjäjokeri Saana Sumen.

– Naisten pesäpallo on hyvin näkyvä sarja. Se tuo kaupunkiin elämää ja tapahtumia. Nämä ovat ihan loistavia tapahtumia, eivätkä pelkästään finaalit vaan ylipäätään tällaisen menestyvän seuran pelit, Koivisto kehaisi.

Koivisto uskoo, että menestyvät joukkue tai urheilija tuo positiivista näkyvyyttä kotikaupungilleen.

– Kaupungin näkökulmasta menestyvä urheiluseura on ihan huikea edustaja kaupungille ja varsinkin tällaiselle Jyväskylän kaltaiselle kaupungille, joka pyrkii profiloitumaan liikunnalla ja urheilulla. Eihän me voida olla uskottava liikuntakaupunki ilman tällaisia menestyviä urheiluseuroja. Kirittäret on tällainen lippulaiva.

Koivisto piti todennäköisenä, että Hippoksen nykyisellä pesäpallokentällä pelattiin kaikkien aikojen viimeinen SM-finaali.

– Uskon, että se Hippos 2020-hanke saadaan käyntiin ja sitten pohditaan, mikä se pesäpallon koti on: palaako se Hippokselle vai mihin.

– Joka tapauksessa lähdetään siitä, että tässä kaupungissa on hyvät superpesisolosuhteet sekä miesten että naisten superpesikselle, hän lupasi.

Naisten finaali oli Koivistolle jo päivän kolmas paikan päällä nähty pallopeli.

– Aloitin kello 12 oman pojan matsissa, kun oli JJK:n -04-poikien peli ja sitten kahdelta menin JJK:n peliin. Se oli upea peli: JJK piti sarjajohtajaa ihan pilkkanaan. Ja nyt sitten tämä: ihan loistava päivä.

JYPin CHL-ottelun seuraamiseen supersunnuntain huipennukseksi Koiviston aikataulu ei enää antanut myöten.

– Pitää kiittää näitä seuroja (JJK, Kirittäret ja JYP) myös siitä, että ne pystyivät tällaiseen yhteistyöhän. Kolmen matsin yhteislippu ja aikataulujärjestelyt sujuivat todella nopeasti ja sujuvasti ilman riitoja.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .