Kirittäret aloitti finaalit vahvasti, voitti Mansen jaksoin 2-0

Jyväskylän Kirittäret pelasi keskiviikkona naisten superpesiksen ensimmäisessä finaalissa tamperelaista Manse PP:tä vastaan.

Kirittäret vei nimiinsä keskiviikon ottelun ensimmäisen jakson juoksuin 3-2. Toisen jakson Kirittäret voitti 2-1 ja näin koko ottelun jaksoin 2-0.

Toisella jaksolla Kirittärien juoksut löivät Emma Sallinen ja Eeva Mäki-Maukola. Juoksut toivat Virpi Hukka sekä Marjukka Urpelainen.

Ensimmäisellä jaksolla Kirittäristä Saana Sumen löi kaksi juoksua ja Eeva Mäki-Maukola yhden. Juoksut toivat Virpi Hukka, Marjukka Urpelainen ja Emma Nieminen.

Kirittärien pelinjohtaja Jussi Viljanen oli ensimmäisen jakson jälkeen tyytyväinen joukkueen esitykseen.

– Vähän kävi kuin Lapualla, kun Manse sai heti palottoman tilanteen. Kun Mansen Mira Kolehmainen löi kunnarin, niin oli hieno osoitus nuorelta joukkueelta, että me hanskattiin se tilanne ja noustiin siitä, Viljanen kuvaili ottelun ensimmäisen jakson ensiimmäisen vuoroparin tapahtumia.

Viljasen mukaan ensimmäisellä jaksolla Kirittäret pelasi kaksi hyvää sisävuoroa.

– (Emma) Sallinen pelasi hyvin ulkona ja Mari Mantsinen onnistui lukkarina. Lähdemme luottavaisena toiselle jaksolle, Viljanen kommentoi.

Otteluvoitot ovat Kirittärille nyt 1-0. Seuraavan kerran pelataan lauantaina Tampereella. Suomen mestaruus irtoaa kolmella voitolla.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen verkko joka päivä 15 eur. / 3 kk kestotilauksena

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .