Kirittäret kohtaa tänään ennakkoluulottoman sarjanousijan – Hyvinkään Tahkon naiset Superpesiksessä 20 vuoden tauon jälkeen

Kirittärillä on käynnissä melkoinen otteluruuhka, sillä joukkue pelaa yhdeksän päivän sisällä viisi ottelua.

Kirittäret pääsee parin viikon tauon jälkeen irti kotistadionillaan Hippoksella. Sunnuntai-iltapäivän otteluun vieraaksi saapuu Hyvinkään Tahko.

Alkamaisillaan on kaiken kaikkiaan melkoinen otteluruuhka. Toissapäivänä, perjantai-iltana Kirittäret pelasivat Lapuan Virkiän vieraana. Tästä päivästä lukien Kirittäret pelaa viikon sisällä kolme kotiottelua sekä vierasottelun Tampereella.

Perjantai-iltana Lapualla Kirittäret kärsi niukan tappion. Virkiä onnistui iskemään ottelussa yhden juoksun enemmän ja vei voiton 1-0 (3-3, 2-1).
– Oltiin vähän perässä koko ajan. Hävittiin kolmostilanteet 15-10 ja jatkuvuus sisäpelissä oli hieman heikompaa kuin lapualaisilla, myöntää Kirittärien 2-pelinjohtaja Petri Kaijansinkko.

– Ei oltu perjantaina niin hyviä kuin kärkiottelut vaativat, mutta me itse tiedämme, että meillä jäi varastoon. Seuraavan kerran, kun kohtaamme Lapuan, niin olemme varmasti parempia, Kaijansinkko jatkaa.

Ennen tämä päivän peliä Kirittäret on naisten Superpesiksen tasaisessa kärkikastissa sijalla neljä.

Tänään vieraaksi saapuva Hyvinkään Tahko on naisten Superpesiksessä tuore tuttavuus. Joukkue voitti viime kaudella Ykköspesiksen ja nousi pääsarjaan. Näin ollen Hyvinkään naiset pelaavat Superpesiksen tasolla tällä kaudella sitten vuoden 1998.

– Hyvinkää on pitkään yhdessä pysynyt joukkue. Pitkä projekti ja työ heillä takana, ja hienoa, että se tuotti tulosta, kun joukkue viime kauden päätteeksi nousi pääsarjaan. Erittäin ennakkoluulottomasti he pelaavat, joten meidän täytyy olla tänään valmiina heti alusta asti, Kaijansinkko tuumii.

– Pelaajisto on terveenä ja kaikki ovat käytettävissä. Mutta kokoonpano varmasti hieman elää perjantaihin verrattuna, etenkin kun meillä on nyt viisi peliä yhdeksään päivään, Kaijansinkko kertoo otteluruuhkaan viitaten.

Naisten Superpesistä Hippoksella: Kirittäret – Hyvinkään Tahko sunnuntaina 10.6. klo 16:00.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .