Kirittärien mestaripelaajat ja Taina-pokaali pääsivät legendaariseen seuraan viikonloppuna

Naisten superpesiksen mestaruuspokaali tunnetaan myös nimellä Taina. Jyväskylän Kirittäret sai nostaa pystiä kauden päätteeksi syyskuussa Hippoksella, ja sen jälkeen myös Tainalla on riittänyt vientiä.

Viime viikonloppuna Taina matkusti Ikaalisiin ja Hyvinkäälle. Näihin reissuihin pystin vei Kirittärien etenijä ja koppari Camilla Kirsilä, joka on Ikaalisten Tarmon kasvatti. Tarmolla oli perjantaina seuran kauden päättäjäistapahtuma, jossa Kirsilä toimi kunniavieraana ja palkitsijana. Mukana oli itseoikeutetusti myös Taina-pokaali.

Lauantaina Kirsilä ja toinen Kirittärien mestaruusjoukkueen pelaaja, lukkari Mari Mantsinen, osallistuivat Hyvinkäällä jalkapallo-otteluun Ganes-hyväntekeväisyysjoukkueen riveissä.

Ganes on muun muassa Hurriganes-yhtyeestä tunnetun muusikko Remu Aaltosen ja Ari Juntusen perustama urheilun ja musiikin yhdistävä hyväntekeväisyysjoukkue. Lauantain ottelussa kokoonpanossa oli myös muun muassa entinen jääkiekkoilija Niklas Hagman.

– Minut houkutteli mukaan otteluun Ari Juntunen, joka oli ilmeisesti Kirittärien verkkosivuilta huomannut, että minäkin soitan rumpuja, kuten Remu soittaa. Sain puhuttua Marin mukaani, kertoo Kirsilä.

Remun vinkit toimivat

Mantsisen ja Kirsilän joukkue otteli Hyvinkään PK-09:n naisten joukkuetta vastaan Villa Parkin tekonurmella.

– Remu ei ollut mukana itse pelissä, mutta antoi puhelimitse hyviä vinkkejä siitä, miten voitto irtoaa.

Remun vinkit toimivat, sillä Ganes voitti ystävyysottelun maalein 5-3.

Ottelun jälkeen Kirittärien kaksikko pääsi kahvittelemaan Remu Aaltosen kotiin. Paikalla oli myös Ari Juntunen.

 

 

– Oli kunnia päästä vierailulle Remun kotiin. Oli hieno hetki jutella legendaarisen rumpalin kanssa, ja me myös vähän rummuteltiin yhdessä. Remu myös kehui Kirittärien mestaruutta hienoksi saavutukseksi, Kirsilä kertoo.

Juhlat maistuivat

Kirsilä voitti ensimmäisen mestaruutensa naisten superpesiksessä Kirittärien riveissä päättyneellä kaudella. Juhlat olivat sen mukaiset.

– Ensimmäinen viikko oli mahtava, vaikka itse jouduin palaamaan töihin jo tiistaina. Onneksi ehdittiin juhlistaa saavutusta viikonloppuisin myöhemminkin, esimerkiksi kauden päätösristeilyllä, kommentoi Kirsilä.

– Taina selvisi juhlista ehjin nahoin, vaikka on se välillä kovia kokenutkin, hän lisää.

Pesäpalloilijan arki on jo alkanut. Lokakuussa Kirittärien pelaajat ovat Kirsilän mukaan treenanneet omatoimisesti.

– 1. marraskuuta alkavat joukkueen yhteiset treenit Jyväskylässä, Kirsilä kommentoi.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .