Koivuniemi keilasi seitsemäntenä

Keilaaja Mika Koivuniemi pinnisti kärjen tuntumassa Yhdysvaltain-kiertueen MM-turnauksessa Detroitissa. Koivuniemi oli alkukilpailun puolivälissä 12 sarjan jälkeen seitsemäntenä. Osku Palermaata koeteltiin, sillä hän oli sijalla 68.

Koivuniemi aloitti eilen aamuerässä uneliaasti. Mainio loppukiri 248 ja 259 nosti hänen kuuden sarjan lopputuloksensa 1321:een.

– Alussa oli hankalaa saada keiloja kaatumaan, ja sitten kun löysin tavan saada keilat lähtemään, ohiheitoista tuli isoja reikiä. Onneksi sain hyvän lopun, Koivuniemi viestitti.

Koivuniemellä oli 12 sarjaan 2743 pistettä. Hän oli jäänyt johtoon nousseesta Mike Scrogginsista tasan sata pistettä. 24 sarjan karsinnasta pääsee otteluihin 40 keilaajaa, joten Koivuniemi oli kiinni jatkopaikassa.

Palermaan keilailu oli puurtamista viisi sarjaa (960). Viimeiseen sarjaan tullut 278 säilytti Palermaan toivon. 12 sarjan jälkeen Palermaa (2481) oli jäänyt 50 pistettä 53. sijasta eli jatkopaikasta karsinnan viimeiseen kuuden sarjan peliin. Otteluihin päästäkseen Palermaan pitää kuroa 93 pisteen ero kiinni jäljellä olevissa 12 sarjassa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.