Koivusen tallin juhlaa Vermossa – kasassa jo hurjat 101 voittoa tänä vuonna

Turkulaisen Harri Koivusen talliin tuli keskiviikkona Vermossa menestystä lähdöstä toiseen. Voittoja tuli yhteensä kolme – ja vielä yksi hopeasijakin.

Harri Koivusen valmennettavien voitonmarssille alkutahdit lyötiin heti Toto64-kierroksen avauskohteessa, kun Ari Moilasen ensimmäistä kertaa ohjastama Juiceman otti voiton tykkikirillään.

Huippuhiihtäjien omistama Bismarck Comery jatkoi Koivusen juhlaa, kun hallitsi Seppo Markkulan ohjastamana keulasta. Markkula voitti vielä Joyride Luxilla samalla reseptillä, jolloin Koivusen treenattavien hattutemppu oli valmis.

–  Hienosti menee hevoset, kyllä tässä hymy herkässä, Seppo Markkula aloitti.

–  Taustatyö on kunnossa, joten on helppo ottaa Harrin hevosia ajettavaksi.

Heppa-järjestelmän tilastojen mukaan Harri Koivusen pilttuuseen on mennyt ykkösiä jo 101 kappaletta tällä kaudella. Esimerkiksi viime vuonna tallin vastaava luku oli vuoden lopussa 133, joten voidaan kiistatta julistaa, että Koivusella kulkee ravureitten kanssa paremmin kuin koskaan.

Viljulle kymppi täyteen

Joroisissa asuvan Olli-Pekka Hämäläisen valmentama Vilju otti jo kauden kymmenennen voittonsa.

Jouni Törmäsen ohjastaman 6-vuotiaan juoksusta tuli 3100 metrin kisassa erittäin haastava, kun 16-numerolla piti kiertää kaikki vastustajat. Vilju ohitti kilpailijan toisensa jälkeen kolmannen korpivaelluksensa aikana ja peittosi loppumetreillä viimeisenä Hilipeen.

–  Tiesin etukäteen, että kun 16 hevosta on startissa, ei helppoa reissua tule. Harmeja ei matkan aikana ollut, paitsi pari kierrosta kesti hevosella koneen käynnistyä. Lopussa kaveri laittoi kovasti kampoihin, joten täyden päivätyön sai Vilju tehdä, Jouni Törmänen kertoi.

Voittoihin Toto64-kohteissa ylsivät myös keulasta häikäissyt Stonecapes Queila ja esimerkillisesti johtavan kupeelta otellut Annin Vappu. Suosikkien juhliessa Toto64-pelin täysosumalla sai 22,73 euroa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.