KooKoon vuoro katkaista putki

Jos ei ollut KooKoosta Liigan pisteputken tekijäksi, ei eilisen jälkeen ole siihen asiaa enää Rauman Lukollakaan. Kouvolan matka oli raumalaisille vuoden ensimmäinen pisteetön peli, ja samalla katkesi Lukon 16 ottelun putki, jossa se oli saanut vähintään yhden pisteen. KooKoon samanlainen 19 ottelua kestänyt pötkö romuttui perjantaina Hakametsässä.

KooKoon maalinteon aloitti Juho Rautanen, joka sivalsi rannelaukauksella kauden ensimmäisen maalinsa. 22-vuotias puolustaja ei ole muutenkaan mikään maaliseppo, sillä maali oli liigauran toinen.

–  Kyllä kuparisen rikkoutumista on odotettu pikkusen kauan – tai itse asiassa vähän enemmänkin, kertoi helpottunut Mäntsälän Jää-Tiikereiden kasvatti.

Rautanen osallistui ottelun jäähykarkeloihin 2 + 10 minuutin päähän kohdistuneella taklauksella. Pelissä vihellettiinkin railakkaat 56 minuuuttia rangaistuksia, vaikka ketään ei ajettu suihkuunkaan.

–  Oli nasta pelata, kun tässä haettiin jo asetelmia pudotuspeleihin. Kevät lähestyy, ja tämä toimi sinne hyvänä harjoituksena, sanaili Rautanen hyväntuulisena.

Anrei Hakulinen osui kahdesti ja siivitti KooKoon yksin sarjan kolmospaikalle. Kahden maalin ilta ei ole miehelle jokapäiväistä kauraa, sillä tämä oli vasta toinen sellainen melkein kolmeen vuoteen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.