KuPS järjesti hurjan kirin ja nousi kolmen maalin takaa voittoon

IFK Mariehamnin ja KuPSin välinen miesten jalkapalloliigan ottelu Maarianhaminassa oli todella erikoinen. KuPS nousi kolmen maalin takaa-ajoasemasta lopulta vierasvoittoon maalein 4–3.

Ottelun erikoisuus oli sen kaksijakoisuus. IFK Mariehamn oli avausjaksolla hallitsevampi osapuoli, mutta 3–0-numerot tauolle mentäessä eivät ehkä täysin vastanneet pelin kulkua.

Toisella jaksolla puolestaan KuPS iski neljä osumaa, ja tämäkään ei ihan kaikkea kerro. KuPSin kiri oli kuitenkin hieno ja kruunautui Lucas Rangelin voittomaalilla pelikellon tikittäessä jo lisäaikaa.

–  Olihan tämä hullu peli. IFK oli avausjaksolla hiukan parempi, mutta maalit tulivat lähinnä meidän virheistämme. Meillä ei ollut mitään hävittävää ja vaihdoimme ryhmitystä. Maalit tulivat sitten yksi kerrallaan, ja ottelun loppu on jo historiaa, hehkutti KuPSin päävalmentaja Jani Honkavaara.

IFK Mariehamnin päävalmentaja Peter Lundberg oli vaisuissa tunnelmissa.

–  Hyvä ensimmäinen jakso meiltä. Kun päästää neljä maalia yhdellä jaksolla ja kolmen maalin johto kääntyy tappioksi, äärimmäisen pettyneitähän me olemme, Lundberg sanoi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.