Leeds shokeerasi Manchester Unitedin cupissa

Noin 9 000 Leeds-kannattajaa eivät tehneet turhaa matkaa Manchester Unitedin Old Trafford -stadionille kahden legendaarisen seuran yhteenottoon Englannin cupin kolmannella kierroksella. Jalkapalloturnauksessa nähtiin nimittäin yksi sen suurimmista yllätyksistä Leedsin voittaessa 1–0.

Tällä kaudella Ykkösliigaa johtavan Leedsin peli-ilme on muistuttanut entisaikojen menestysvuosia, mutta silti seuran pirteys manchesteriläisiä vastaan yllätti. 19. minuutilla Jonathan Howson nosti 50-metrisen syötön Jermaine Beckfordille, joka oli hukata pelivälineen, mutta sai sen lopulta tyrkättyä ManU-vahti Tomasz Kuszczakin ohi maaliin.

Vieraiden johto oli tuplaantua useasti. Luciano Becchio tuhri avopaikan Howsonin keskityksestä kaksi minuuttia voitto-osuman jälkeen. Robert Snodgrass täräytti toisella jaksolla vapaapotkun ylärimaan. Wayne Rooney oli tasoittaa 24. minuutilla, mutta Jason Crowe siivosi pallon maaliviivalta. Lisäajalla ManU sai hässäkän Leedsin maalille, mutta pallo ei pomppinut punapaidoille suotuisasti.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.