Militon ja Mottan Inter-sopimukset laittomia

Kolme pokaalia päättyneellä kaudella voittaneen Interin Diego Milito ja Thiago Motta ovat saattaneet pelata joukkueessa laittomasti, koska pelaajien sopimukset eivät ole päteviä. Asiasta kertoo Italian jalkapalloliitto.

Tapaus uhkaa jopa Interin Mestareiden liigan, Italian pääsarjan ja maan cupin voittoja. Tällaiseen lopputulokseen Italian liitossa ei kuitenkaan uskota.

Molemmat pelaajat siirtyivät seuraan viime kesänä Genoasta, jonka puheenjohtaja Enrico Preziosi allekirjoitti siirtopaperit ilman toimilupaa. Nyt Preziosin ja Interin puheenjohtajan Massimo Morattin on noustava roomalaisen urheiluoikeusistuimen eteen heinäkuussa.

Saksalaislehti Hamburger Morgenpost kertoo, että Italian liitto oli vienyt Preziosin lisenssin vuonna 2008. Urheiluvaliokunta oli lehden mukaan ilmoittanut jo useita kuukausia sitten liitolle, että pelaajien sopimukset ovat laittomia.

Milito teki Interin molemmat maalit Mestareiden liigan finaalissa, jossa kaatui Bayern München 2–0. Motta oli ottelussa pelikiellossa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.