Myös TPS:n Korpikoski joutuu odottamaan tuomiotaan – Liigan kurinpito on määrännyt lauantaina jo kolme väliaikaista pelikieltoa

Jääkiekon Liigan kurinpitodelegaation kiireinen lauantai jatkui, kun se asetti TPS:n hyökkääjä Lauri Korpikosken väliaikaiseen pelikieltoon. Korpikoskelle tuomittiin perjantaina pelatussa TPS–Tappara-ottelussa 2+10 minuutin rangaistus selästä taklaamisesta.

Korpikoski taklasi avauserässä poikittaisella mailalla Tapparan Valtteri Kemiläistä.

–  Liigan kurinpitodelegaatio on katsonut videotallenteet tilanteesta ja pitää selästä taklausta vastustajan piittaamattomana vaarantamisena ja siten ottelurangaistuksen arvoisena tekona. Koska TPS pelaa jo tänään lauantaina, määrätään Lauri Korpikoski väliaikaiseen pelikieltoon Liigan kurinpitosääntöjen 35 §:n nojalla asian kurinpitokäsittelyn ajaksi, kurinpitodelegaation puheenjohtaja Sampo Liusjärvi kertoi Liigan verkkosivuilla.

Korpikoskelta jää väliin ainakin tänään pelattava Ässät–TPS-ottelu.

Jo aiemmin tänään kurinpitodelegaatio asetti Pelicansin hyökkääjä Taavi Vartiaisen ja Sportin hyökkääjä Erik Riskan väliaikaiseen pelikieltoon kurinpitokäsittelyn ajaksi. Kumpikin pelaaja sai perjantaina pelatussa Pelicans–Sport-ottelussa 5+20 minuutin rangaistuksen väkivaltaisuudesta.

Kaksikko riisui toisessa erässä hanskat ja kypärät ja aloitti sen jälkeen tappelun. Pelikiellot määrättiin väliaikaisina, koska Sport pelaa jo tänään kotikaukalossaan JYPiä vastaan.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.