Nadal sopeutui hyvin nurmitennikseen

Rafael Nadal pelasi vakuuttavasti Wimbledonin tennisturnauksen avauskierroksella. Maailmanlistan ykköspelaaja Nadal jyräsi toiselle kierrokselle päihittämällä japanilaisen Kei Nishikorin 6–2, 6–4, 6–4.

Ranskan avoimen turnauksen voittanut Nadal on sijoitettu Wimbledonissa toiseksi sveitsiläisen Roger Federerin jälkeen. Federer puolustaa turnauksen voittoa, kun taas Nadal oli viime vuonna sivussa Wimbledonista loukkaantumisen takia.

Massakentillä lähes voittamattomana pidetty Nadal taitaa myös ruoholla pelaamisen, sillä espanjalaistähti voitti Wimbledonissa 2008.

Ranskan avoimissa finaalipaikallaan säväyttänyt Samantha Stosur hävisi naisten sarjassa heti avauskierroksella. Virolainen Kaia Kanepi löi australialaisen Stosurin 6–4, 6–4.

– En pelannut parhaalla tasollani. Mutta minusta vastustaja pelasi hyvin. Hän syötti erittäin hyvin. Minä en syöttänyt yhtä hyvin kuin hän, se maksoi minulle, Stosur sanoi.

Stosurin häviö tiesi sitä, että Ranskan avointen molemmat finalistit ovat ulkona Wimbledonista. Ranskassa turnausvoittoa juhlinut italialainen Francesca Schiavone kärsi tappion eilen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.