Niklas Moisander iski maalin ja johti Werder Bremenin helppoon voittoon Saksan cupissa

Niklas Moisander teki Werder Bremenin toisen maalin, kun Werder eteni jalkapalloilun Saksan cupin toiselle kierrokselle kukistamalla viidenneksi korkeimmalla tasolla Oberligassa pelaavan Atlas Delmenhorstin 6–1 lauantai-iltana. Vaikka ottelu pelattiin Werderin kotikentällä Weserstadionilla, Delmenhorst oli nimellisesti kotijoukkue, sillä alasarjajoukkueen kotipaikkakunta on vain kahdentoista kilometrin päässä Bremenistä.

Bremenin pääsarjapelaajat hallitsivat ottelua alusta lähtien. Bremenin kapteenin Moisanderin 2–0-osuma syntyi 19. minuutilla kulmapotkun jälkeen, kun hän pääsi ohjaamaan pallon takatolpalta maaliin. Sen jälkeen Werderin ote löystyi, ja Delmenhorstin Tom Schmidt sijoitti 30. minuutilla 1–2-kavennuksen Oliver Rauh'n pitkästä syötöstä.

–  He tekivät sen ihan hienosti. Takaiskumaali oli tarpeeton. Siitä huolimatta pääsimme pitemmälle kuin viime vuonna. Takaiskumaalissa varmistus petti. Meidän pitäisi tuollaisessa tilanteessa rikkoa tai voittaa pallo. Tuollaista ei saa tapahtua Bundesligassa. Mutta ehkä se oli hyväksi, jotta aistit olisivat taas terävimmillään, Moisander sanoi Werderin nettisivuilla.

Werderin kaksi viimeistä maalia teki vaihdosta sisään tullut Claudio Pizarro, josta tuli Saksan cupin kaikkien aikojen vanhin yhdessä ottelussa kaksi maalia iskenyt pelaaja. Pizarro täyttää lokakuussa 41.

–  Maalit ja ennätykset ovat aina erittäin mukavia. Se on joka kerta jotain uutta, Pizarro iloitsi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.