Niklas Seppäsen paluu Kokkolaan on ollut menestys – Tiikerit otti toisen peräkkäisen voittonsa

Kokkolan Tiikerit otti sunnuntaina toisen peräkkäisen voittonsa ja nousi lentopallon miesten Mestaruusliigassa seitsemänneksi, kun joukkue voitti Raision Loimun 3–0.

Jiri Hänninen teki Tiikereille 15 ja sataprosenttisilla hyökkäystehoilla (10/10) iskenyt Rami Rekomaa 13 pistettä, mutta suurin huomio kohdistui paluun neljän kauden jälkeen Kokkolaan tehneen Niklas Seppäsen suoritukseen.

–  Olen jo nelisen kuukautta kuntouttanut itseäni Kokkolassa ja viikon verran harjoitellut joukkueen mukana, nyt olen vihdoin pelikunnossa. Hyvä maku pelistä jäi. Esitys oli meiltä kaikin puolin tasapainoinen, Seppänen sanoi.

Kolmissa edellisissä EM-kisoissa pelannut yleispelaaja haki hyökkäystehoja. Hän onnistui hyvin vastaanotossa ja teki kymmenen pistettä. Hän voitti Tiikereissä hopeaa keväällä 2014, sen jälkeen alkoi ammattilaisura Euroopan kentillä.

–  Vaatii tietenkin lisätreeniä passarin kanssa, ennen kuin voi odottaa kovempia hyökkäystehoja, sanoi loppukauden Tiikereitä vahvistava Seppänen.

Loimusta ei kukaan pelaaja yltänyt kaksinumeroiseen pistemäärään.

Akaa hävisi taas viidessä erässä

Oulun Etta voitti vieraissa Akaa-Volleyn 3–2 hävittyään avauserän aivan pystyyn, mutta sen jälkeen peli tasoittui. Eetu Pennanen ja Joonas Jokela tekivät vieraille 20 pistettä mieheen.

Ottelu oli Akaa-Volleylle jo 11:s viisieräinen koitos tällä kaudella, voittoja on kaksi ja tappioita yhdeksän. Toiseksi eniten viisieräisten tappioita on Ettalla, viisi.

–  Meillä on liian vanha joukkue, ei jakseta pelata loppuun saakka. Pitäisi voittaa kolmessa erässä, lohkaisi Akaa-Volleyn passari Ville Juntura.

Enderwin Herrera oli 19 pisteellä kotijoukkueen tehokkain. Apuvalmentaja Hasse Mattila harmitteli heikkoa loppua, Etta aloitti päätöserän 7–0.

–  Viides on lyhyt erä. Sen startti on tärkeä. Jotain pitää keksiä jatkossa näihin eriin, Mattila sanoi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.