Perrinin ura päättyi tappioon Lukolle

Ikonin asemaan Jyväskylässä nousseen Eric Perrinin ura huipulla päättyi tiistaina Rauman Lukolle pudotuspelien ensimmäisen kierroksen ratkaisevassa kolmannessa ottelussa kärsittyyn 4–1 tappioon Lukolle. Perrin sai syöttöpisteen David Tomasekin vain 13 sekuntia ennen loppua viimeistelemään Jypin kavenusmaaliin.

–  Tässä pelissä oli harvinaisen paljon tunnetta mukana. Me tulimme hyvällä energialla ja asenteella, mutta Lukon toisen erän alkuun tekemät kaksi nopeaa maalia ratkaisivat ottelun ja samalla koko sarjan. Tietyllä tavalla lopputulos kuvastaa meidän koko kauttamme, Perrin tiivisti.

–  Olen kaikesta huolimatta tosi ylpeä näistä kavereista. Kausi oli vaikea, mutta joukkue pysyi tiiviinä ja taistelutahtoakin riitti loppuun asti, kiitteli Perrin joukkuetovereitaan tippa silmäkulmassa.

Perrin saapui Suomeen ensimmäisen kerran kaudella 2000–01, jolloin miehen joukkueet olivat Jokerit ja Ässät. Jypin paitaan hän siirtyi HPK:sta kaudella 2002–03. Kaikkiaan Jyväskylässä meni seitsemän kautta. Ennen nyt päättynyttä kautta Perrin pelasi kolme kautta TPS:ssä.

–  Moni kaveri teki Jyväskylässä tosi paljon töitä, että sain pelata vielä yhden kauden rakastamassani kaupungissa ja organisaatiossa. Ei näistä vuosista voi olla muuta kuin kiitollinen.

Rauman Lukon matka jatkuu varsinaisten pudotuspelien ensimmäiselle kierroksella Tapparaa vastaan. Päävalmentaja Pekka Virta vakuutti, että sinne lähdetään parantamaan.

–  Tämä joukkue ei ole vielä parastaan näyttänyt, Virta sanoi.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen verkko 1 kk / 6 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .