Räikkönen lopettanee ensi kauden jälkeen

Kimi Räikkönen vihjaa lopettavansa F1-uransa ensi kauden jälkeen. Räikkönen kertoi Britannian gp:n alla, että nykyinen sopimus Ferrarin kanssa on todennäköisesti hänen viimeisensä.

- Pysyn täällä, kunnes sopimukseni umpeutuu, ja sen jälkeen luultavasti lopetan. Uskon, että näin tapahtuu, Räikkönen sanoo Silverstonessa.

Räikkösen, 34, sopimus Ferrarin kanssa ulottuu kauden 2015 loppuun saakka.

Vuonna 2007 maailmanmestaruuden voittanut suomalaiskuski lopetti F1-uransa jo kertaalleen vuonna 2009. Hän kuitenkin teki onnistuneen paluun kahden vuoden tauon jälkeen.

Tämä kausi on ollut Ferrarille palanneelle Räikköselle hankala, ja hän on MM-pisteissä vasta 12. Räikkösen odotukset viikonlopun Britannian gp:stä ovat samalla tasolla kuin aiemmissakin kisoissa: kärkisijoille tuskin on asiaa, mutta autoa olisi hyvä saada kehitettyä.

- Olemme oppineet paljon. Talli kokeilee erilaisia asioita ensi vuoden autoon, mutta joitain niistä voidaan kokeilla jo T14-F-autossa. Ongelmiimme ei varmastikaan ole nopeaa ratkaisua, mutta toivottavasti menemme oikeaan suuntaan, kun saamme uusia osia kokeiltavaksi. Kokeilemme taas joitain uusia juttuja, ja katsomme onko niistä apua.

- Olemme varmaankin taas samoilla sijoilla kuin muissakin kisoissa. Useimmilla radoilla samat tallit ovat kärjessä. Toivottavasti saamme nyt paremman viikonlopun.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.