Rallin Muisto kirkasti hopeasijansa Vermossa

STT

Juvalaisen ravialan moniosaajan Seppo Suurosen suojatti Rallin Muisto oli vahvin kylmäverinen Vermon keskiviikkoraveissa.

Esa Holopaisen ohjastama Rallin Muisto ei pysynyt kahden ensimmäisen kierroksen aikana innokkaimpien mukana, mutta kirikierrokselle 9-vuotiaalla oli säästynyt parhaat paukut.

Suloviiman laukatessa keulasta maalisuoralla vyöryi neljässä edellislähdössään toiseksi sijoittunut Rallin Muisto varmaan voittoon ennen Häyrilän Heroa.

–  Viimeiselle tuhannelle lähdettäessä hevonen saavutti kärkeä, ja maalisuoralla suht´ selvästi tuli ohi. Suloviima on vahva hevonen, että kova kamppailu olisi voinut tulla sen ravatessa, Esa Holopainen myönsi.

Eeti läksytti tammahevosia

Vanha ravisanonta – ori tulee tammasta ohi – päti kylmäveristen kovimmassa lähdössä, kun Jouni Törmäsen suojatti Eeti löi suosikeiksi veikatut tammat Vuvuzelan ja Elias Juonetaren.

Aluksi takapareihin jäänyt Eeti liikkui kirissään tuulispäänä ja iski keulassa ravanneen Elias Juonetaren kimppuun päätöspuolikkaalle lähdettäessä. Elias Juonetar vastasi keulassa urheasti, mutta tamma joutui nöyrtymään Eetin loppuvedon edessä.

–  Kovaa kamppailua oli, ja Terhon hevonen (Elias Juonetar) vastaili sitkeästi, mutta tämä puri kuolainta ja tuli tarvittavat sentit ohitse, Jouni Törmänen kertoi voittoväännöstä.

Tähdistökentällinen radalla

Salamakypärät All Stars -lähdössä kisasi takavuosina Salamakypärät-kilpailusarjassa menestyneitä ohjastajia.

Lähtö sai heti yllättävän käänteen, kun suursuosikki BWT Danger otti lähtölaukan. Hannu Torvisen ohjastama Santo Grial oli keulapaikalta pitkään voitossa kiinni, mutta Jonny Länsimäen nappireissun sisäradalla saanut ajokki O.P. Roc kiri lopussa ainoana edelle.

Toto64-kierroksella voittoihin pystyivät myös Don Leggio ja Might Be Romeo sekä Juiceman. Täysosumalla voitti 564,59 euroa, viidellä oikein lunasti 4,47 e. Neljä oikein –tuloksille ei voitto-osuutta.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut