Readly Express ylivoimainen Prix de Francessa

Timo Nurmoksen Readly Express ravasi helpon voiton sunnuntaina Vincennesissä ajetussa Prix de Francessa. Björn Goopin ajama superravuri juoksi voittoajan 10,3a/2100 metriä ja tienasi 157  500 euroa. Readly Expressin kokonaisvoittosumma meni yli kahden miljoonan euron.

Goop oli tarkkana heti lähtökiihdytyksessä. Hän piti pelätyn ranskalaisen Bold Eaglen helposti ulkopuolellaan. Prix d'Ameriquen ykkönen ja kakkonen Baziren tallin Belina Josselyn ja Looking Superb laukkasivat.

Goop ajoi Readlyn johtopaikalle ohi Uza Josselynin. Ensimmäiset 600 metriä juostiin kovaa 06,0-kyytiä. Bold Eagle ravasi alkumatkan neljäntenä sisäradalla ja nousi lopulta toisen jonon vetäjäksi.

Goop antoi Readlylle menoluvan loppusuoran alussa, ja valjakko irtosi vaivattomasti ja upeasti askeltaen voittoon. Uza Josselyn piti Bold Eaglen takanaan ja otti kakkossijan. Dijon nousi neljänneksi ja Billie de Montfort viidenneksi. Readly Express sijoittui tammikuun viimeisenä sunnuntaina ajetussa Prix d'Ameriquessa kolmanneksi ja sai nyt makean revanssin.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.