Red Bullin johto puhutteli kuljettajiaan

Red Bull -tallin johto on kehottanut kuljettajiaan pitämään tunteensa kurissa seuraavassa F1-kisassa. Tallin sikariporras haluaa, etteivät Mark Webber ja Sebastian Vettel kanna enää kaunaa Turkin gp:n kolarista.

Red Bull -pilotit Webber ja Vettel kolaroivat keskenään viikonvaihteen Turkin gp:ssä. Yhteentörmäys alleviivasi tallin sisäistä kilpailutilannetta.

– Kuljettajiemme välillä ei ole vihamielisyyttä. He ovat molemmat kilpailuhenkisiä. He ovat nälkäisiä eläimiä. On meidän tehtävämme varmistaa, että he oppivat tästä ja että tällaista ei enää tapahdu, sanoi Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner Autosport-lehdessä.

Red Bull -kuljettajien autojen renkaat osuivat toisiinsa, kun Vettel yritti ohittaa Webberin. Kolarin seurauksena Red Bull menetti rutkasti pisteitä, kun Webber putosi kärjestä kolmanneksi ja Vettel keskeytti.

Kumpikaan kuljettajista ei ole myöntänyt olleensa syypää kolariin. Myös Red Bullin johdossa on ollut eriäviä mielipiteitä kolarin aiheuttajasta. Hornerin mielestä sekä Webberin että Vettelin on syytä katsoa peiliin.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.