Söderling kipusi taas Ranskan avointen finaaliin

Ruotsin tennisylpeys Robin Söderling pelaa ylihuomenna toista kertaa peräkkäin Ranskan avointen finaalissa. Viidenneksi turnauksessa sijoitettu ruotsalainen sai välierässä kovan vastuksen Tshekin Tomas Berdychiltä, mutta pystyi voittoon erin 6–3, 3–6, 5–7, 6–3, 6–3.

– Oli todella vaikeaa pelata omaa peliäni, kun hän löi niin hyvin. Joka lyönti oli kymmenen senttiä takarajan sisäpuolella, Söderling kehui vastustajaansa.

Nadalin ja Jürgen Melzerin peli taas meni poikki kolmessa erässä 6–2, 6–3, 7–6 (7–5). Viime vuoden turnauksessa Söderling voitti ensin sensaatiomaisesti Nadalin, mutta hävisi finaalin Roger Federerille. Nyt Söderling on taas finaalissa, mutta Federerin kaataneena ja Nadalia vastassa.

Naisten nelinpelissä Venus ja Serena Williams pääsivät lieventämään aikaisten kaksinpelitappioiden tuomaa pettymystä. He voittivat finaalissa Slovenian Katarina Srebotnikin ja Tshekin Kveta Peschken selkein 6–2, 6–3 -eräluvuin.

Kyseessä oli Williamsin siskojen neljäs peräkkäinen nelinpelin grand slam -titteli. Yhteensä he ovat juhlineet grand slam -voittoa nelinpelissä 12 kertaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.