Serena Williams löi voittoon Aucklandissa – lahjoitti palkintoshekkinsä Australian maastopalojen uhreille

Yhdysvaltain tennistähti Serena Williams voitti varhain sunnuntaiaamuna Suomen aikaa Aucklandin WTA-turnauksen loppuottelussa maannaisensa Jessica Pegulan 6–3, 6–4. Williamsille turnausvoitto on ensimmäinen kolmeen vuoteen, mutta 38-vuotiaalla yhdysvaltalaisella oli voiton hetkellä mielessä inhimilliset asiat.

Hän lahjoitti 43  000 dollarin palkintoshekkinsä Australian maastopalojen uhreille.

–  Olen pelannut Australiassa yli 20 vuotta. On ollut todella vaikeaa katsoa uutisia ja kaikkea, mitä Australiassa on tapahtunut tulipaloissa, eläimiä ja ihmisiä, jotka ovat menettäneet kotinsa, Williams kertoi.

Lisäksi Williams on kirjoittanut nimikirjoituksen Aucklandin-turnauksen ensimmäisellä kierroksella käyttämäänsä peliasuun ja antanut sen huutokaupattavaksi. Myyntituotolla kerätään varoja australialaisille.

Williams viritteli Aucklandissa kuntoaan kohti kauden ensimmäistä grand slam -turnausta Australian avoimia. Hän voitti Australian avoimet 2017 ja otti Aucklandissa ensimmäisen turnausvoittonsa tuon jälkeen. Tänä vuonna hän jahtaa Australian avoimissa jo 24. kaksinpelivoittoaan grand slam -turnauksissa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.