TamU venytti pisteputkeaan

Tampere United on venyttänyt pisteputkeaan jo kuuden ottelun mittaiseksi, kun joukkue pelasi 0–0-kotitasapelin FC Lahden kanssa jalkapalloliigassa.

– Ei sellainen virkamiespalloilu, jota esitimme ensimmäisellä puoliajalla, riitä mihinkään tässä liigassa. Toisella puoliajalla saimme ryhmityksen muutoksella ja taktisilla muutoksilla ryminää peliimme, mutta emme saaneet luotua riittävästi maalintekopaikkoja, tamperelaisten päävalmentaja Ari Hjelm murehti.

Lahti oli mennä ensimmäisen puoliajan lisäajalla johtoon, mutta keskikenttäpelaaja Jukka Vannisen kaukolaukaus napsahti yläputkeen.

Toisella puoliajalla kentälle vaihdettu TamU:n hyökkääjä Henri Myntti siirsi paluupallon verkkoon, mutta maali hylättiin paitsiona.

– Meidän etsikkoaikamme oli ensimmäisen tunnin aikana. Viimeinen puolituntinen oli TamU:n hallintaa, Lahden päävalmentaja Ilkka Mäkelä arvioi.

TamU:n maalia vartioi Mika Hilander, kun Mikko Kaven paranteli reisivammaansa vaihtopenkillä. Lahdelta oli sivussa polvivammasta toipuva Jari Litmanen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.