Teemu Pukin Norwich kärsii loukkaantumisista – joutuu turvautumaan kolmosmaalivahtiinsa

Suomalaishyökkääjä Teemu Pukin edustama Norwich joutuu Aston Villa -otteluun pahasti siipirikkoisena. Norwich isännöi Aston Villaa jalkapallon Englannin Valioliigassa lauantaina.

Maalivahdeista sivussa ovat loukkaantumisten takia Tim Krul ja Ralf Fährmann, joten kolmosmaalivahti Michael McGovern pääsee tositoimiin.

Keskuspuolustaja Grant Hanley kärsii nivusvaivasta. Toppareista Ben Godfreylla on leikkauksen vaativa tyrävaiva, mutta hän on mukana Norwichin miehistössä. Norwichin kotisivujen mukaan Godfrey käy leikkauksessa viikonlopun pelien jälkeen alkavalla maaottelutauolla.

Laitapuolustaja Sam Byramia on vaivannut nilkka ja keskikenttämies Todd Cantwellia takareisi, mutta heidän pitäisi olla pelikunnossa. Laitapuolustaja Jamal Lewis loukkasi kyynärpäänsä viime viikon ottelussa Crystal Palacea vastaan mutta on pelikunnossa.

Päävalmentaja Daniel Farke sanoi Norwichin kotisivuilla, että pitkään sivussa ollut laitapelaaja Onel Hernandez lähestyy pelikuntoa.

Ottelu on molemmille tärkeä, sillä joukkueet ovat perättäisillä sijoilla sarjan häntäpäässä. Norwich on sijalla 17 ja Aston Villa pisteen päässä pykälän alempana.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.